محل تبلیغات شما
خواص و مضرات شیره انگور             خواص و   مضرات شیره انگور یا دوشاب

شیره انگور با نام محلی دوشاب یکی از فرآورده‌های میوه پر طرفدار انگور است که شربت مانند و غلیظ بوده و در تولید صنعتی معمولا از انگورهای نامرغوب آخر فصل در مناطق انگور خیز ایران تولید می‌شود. با این حال در بعضی مناطق به‌طور سنتی از انگورهای با کیفیت خوب جهت تولید این محصول شیرین و مطبوع استفاده می‌گردد. شیره انگور از نظر مواد مغذی به میوه انگور نزدیک بوده و غنی از ویتامین‌های A، B و C است. این ماده همچنین مقادیری از آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم را دارا می‌باشد.

شیره انگور مرغوب


برای مبارزه با افسردگی چه غذا هایی بخوریم؟

خواص چای سبز برای اختلالات مغز استخوان

فروش جزوه قانون محاسبات عمومی رشته حسابداری

انگور ,شیره ,دوشاب ,تولید ,مناطق ,انگورهای ,شیره انگور ,یا دوشاب ,از انگورهای ,انگور یا ,مضرات شیره

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Celeste's site Andrea's collection وان اس ام اس ONSMS تبریز دیجی لینکلر - بزرگترین وب کامپیوتر و موبایل آیناز چت,چت ایناز,چت روم quicranigac Ruby's life James's memory tranacinkoy tropamkakcae